Wonen voor jong en oud

Wonen voor jong en oud
De woningen zijn comfortabel en geschikt voor alle leeftijden. Door diverse voorzieningen kunnen bewoners er lang blijven wonen.

Het gebouw bestaat uit drie woonblokken die door het speelse ontwerp een eenheid vormen. Elk woonblok heeft een binnentuin.

Over de woningen
De 195 huurappartementen zijn via een lift te bereiken. Er zijn diverse typen, praktisch ingedeelde twee- en driekamerappartementen. Aan de ruime woonkamer met een half open keuken grenst een loggia/balkon waar u kunt genieten van zon en buitenlucht.
De badkamer is ruim, ook als hulp bij persoonlijke verzorging nodig is. 
De grote berging heeft een wasmachineaansluiting. De ruime maten, de brede deuren maken het wonen comfortabel en geschikt voor jong en oud.

Voor een zorgwoning neemt u contact op met Bureau Zorgbemiddeling Hilverzorg.
Tel (035) 626 04 77

Er zijn appartementen in elke prijsklasse: van onder de huurtoeslaggrens tot in de vrije sector. Bij de huurprijs komen servicekosten. Elk appartement heeft een eigen water- en elektriciteitsmeter.

Geïnteresseerd?
Om voor een woning in aanmerking te komen moet u ingeschreven staan bij Woningnet.  Ga daarvoor naar www.woningnet.nl of neem contact op met Stichting Woningcorporaties Het Gooi en Omstreken.