Hulp & Advies

Elkaar een handje helpen.

Hulp & Advies

Administratieve hulp
Voor al uw administratie zaken en/of vragen over sociale voorzieningen kunt u elke donderdag tussen 10.00 en 11.30 uur terecht bij de Weg&Wijzer. Bel eerst voor een afspraak met (Versa Welzijn) 035-6231100. De sociaal raadsman en collega’s denken met u mee en kunnen u mogelijk advies geven.
Lees Verder...
Heeft u hulp nodig?
Er staan verschillende professionele medewerkers van Wijkteam Oost 1223 voor u klaar waar u met uw vraag terecht kunt.
Lees Verder...
Burenklusjes
Soms heeft u een helpende hand nodig en kunt u niet terecht bij familie of bekenden. Heeft u een klein (eenmalig) klusje zoals de video programmeren, een kast in elkaar zetten of oud papier naar beneden brengen? Bel het Informatie- en Adviespunt en de medewerker gaat voor u op zoek naar iemand die u kan helpen. Ook voor mensen die zich willen aanmelden om eens een burenklusje te doen. - Tel. nr. Informatie en adviespunt (035) 647 83 47
Lees Verder...
Buurtteam 1223
Iedere dinsdag tussen 11:30-12:30 uur kunt u met al uw vragen terecht bij het spreekuur.
Lees Verder...
Informatie- & Adviespunt
Voor vragen omtrent wonen, welzijn of zorg, kunt u terecht bij het Informatie- en Adviespunt in St. Joseph. Een medewerker zoekt samen met u naar de juiste informatie of de juiste organisatie die u verder kan helpen. U kunt vrij binnenlopen of een afspraak maken. Als u minder mobiel bent is een huisbezoek mogelijk. Tel. 035-6478347.
Lees Verder...

Activiteiten

Er zijn momenteel geen activiteiten